HVAD KAN INVENTOR iLOGIC?

Inventor iLogic er genialt, hvis du vil komme let og billigt til en komplet serie med forskellige størrelser af et produkt.

Men aller først bør du nok se hvor let og hurtig, den kreative del af konstruktion kan blive.

Så start med at klikke over på næste side:
HVAD KAN MAN MED iLOGIC FORM?

Når du har set hvor meget iLogic Form kan lette det daglige konstruktionsarbejde uanset om du kommer videre derfra eller ej, så er det på tide at se på hvor langt man i virkeligheden kan nå og lidt om hvordan det foregår.

ilogic  kan gennemføres helt til fuldautomatisering af tidkrævende kopiering  og redigering, når du vil generere en ny størrelse eller model ud fra et allerede eksisterende projekt. Det gælder både generering af model og tegninger. Fuldautomatisering betyder at alt sammen sker ved kun at diktere / ændre en enkelt eller ganske få parametre.

Nedenstående  video viser rigtig godt, hvad iLogic  i sin helhed går ud på.
Hele videoen tager 40 min, men den kan fint ses i småbidder og er velegnet til senere opslag. Jeg foreslår at du skimmer hele denne og næste side før du for alvor ser på video.

————————————————————————————-
Næste video viser en masse om hvordan du laver arbejdstegninger i Inventor iLogic.
Den varer 25 min. Den kan også med fordel ses i småbidder og bruges til opslag.

Måske bliver du skræmt af videoerne. Det er meget at sluge i et hug! Det er  besnærende, men virker nørdet. Det er det måske også.
En dygtig konstruktør skal jo først og fremmest konstruere og iLogic er faktisk IT-programmering.

Men hvis ikke du klikkede over på næste side i starten, så har du ikke set alt endnu! Der findes en “Form” for blød igangsætning, hvor man allerede fra dag 1 vil se sparet konstruktionstid.

Med andre ord: Fortjeneste på investeringen starter omgående.

Den “Form” kan jeg hurtigt lære dig:

Inventor iLogic Forms er et genialt værktøj til mere effektiv konstruktion.
Mit koncept går simpelthen ud på at man på forhånd gør standard templates: plade profiler osv. forberedt med en iLogic Form.

Klik herunder for at se mere:
HVAD KAN MAN MED iLOGIC FORM?

 

HAVETIPS og 3D-KONSTRUKTION